Spansk lägenhet uthyres

Lägenhet i Torrevieja uthyres!

gun16

Välkomna till denna trevliga lägenhet i Torrevieja! Det är en lägenhet på första våningen i låst område med stor privat poolanläggning framför huset. Centralt läge. Medelhavet och stor badstrand ligger mindre än 1 km bort!

Det är en fin och trevlig lägenhet med två sovrum som har två enkelsängar per rum och ett välutrustat kök om du vill laga din egen mat (porslin, formar, pannor, m.m. finns). Matbord med fyra stolar. Det finns tvättmaskin och även handdukar, lakan, filtar, m.m. Lägenheten har platt-TV och det finns möjlighet att få internet mot tillägg. Finns AC. På terrassens baksida har du en stor elektrisk markis, matbord med fyra stolar (inkl. dynor) och även två solstolar m. dynor. På uteplatsen på framsidan finns också bord och fyra stolar.

Det är aldrig långt till det du behöver! Aqua Nuevas center ligger på några hundra meters avstånd och där finns det mesta; barer, restauranger, frisörer, apotek, m.m. Lokalbuss och affärer finns i närheten (en Lidl-affär har du på 10 min avstånd gångväg) och ett bageri ligger snett över gatan. Vill du äta ute finns det ett antal trevliga lokala restauranger att välja bland. Vill du till hamnen i Torreviejas centrum är det bara 2 km dit. I lägenheten hittar du också en pärm med all information du behöver.

Det finns möjlighet till hämtning/lämning vid flygplatsen. Boka gärna i god tid! Priserna är lägre än taxi.

Restiden är ca 45 min.

Ring gärna om du har ytterligare funderingar eller vill beställa hämtning. Odile som hanterar bokningen pratar svenska.

Odile Berge, tel.nr.: (+34)678053360

För mer information, se: www.holidayhomehire.fr

eller ring Brittmarie på nummer 070-218 58 60.

Klicka på länken för information om Torrevieja: väder, restauranger, sevärdigheter, m.m.

 

gun6

gun22

gun23

gun24

gun5

gun27

gun28

gun219

gun30

gun31

gun32

gun33

gun34

gun35

gun26

gun7

gun9

gun16

gun

gun4